2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ALUMIL: Όταν η Ομαδικότητα συναντά την Αλληλεγγύη

Προάγοντας την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων της και καλλιεργώντας τις αξίες της ομαδικότητας και της συνεργασίας μέσα από τον αθλητισμό, η ALUMIL διοργάνωσε το 2ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου “ALUMIL Football League”, με τη συμμετοχή 7 ομάδων και 146 αθλητών από τα τμήματα Παραγωγής και Logistics της εταιρείας.  

Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 7 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2023 στο Alexandros Sports Center στο Κιλκίς, μετά από 5 αγωνιστικές, 13 παιχνίδια, 79 γκολ και αμέτρητες εντυπωσιακές φάσεις, τις οποίες είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν 1.100 συνολικά θεατές, τόσο εργαζόμενοι της εταιρείας όσο και συγγενείς ή φίλοι των αθλητών που πήραν μέρος στη διοργάνωση.  

Η μέρα των τελικών ήταν μια μεγάλη γιορτή για όλους, με πολλή μουσική, άφθονο φαγητό και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Η γιορτή ξεκίνησε με τον Μικρό Τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Θύελλα Τυλικτικών» και «Άμπαλοι FC», συνεχίστηκε με τον Μεγάλο Τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Στεάουα Κοκορετσίου» και «Ατελείωτοι» και κορυφώθηκε με την απονομή κυπέλλων, μεταλλίων και χρηματικών επάθλων στις πρωταθλήτριες ομάδες «Στεάουα Κοκορετσίου» και «Ατελείωτοι», που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση του “ALUMIL Football League”, από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου της ALUMIL, κ. Γεώργιο Μυλωνά 

Παραδίδοντας ένα «μάθημα» ήθους και φιλανθρωπίας, οι αθλητές των δύο ομάδων δώρισαν τα χρηματικά έπαθλα που έλαβαν στον Σύλλογο Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή», αποδεικνύοντας ότι οι σπουδαιότεροι «αγώνες» είναι αυτοί που δίνουμε για τους άλλους και οι μεγαλύτερες «νίκες» είναι αυτές που καταφέρνουν να κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη.   

 

Μέσα από το “ALUMIL Football League” που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν το κοινό τους πάθος για το άθλημα και να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους, αποδεικνύοντας πως το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία που καλλιεργεί η εταιρεία είναι το «κλειδί» για την επίτευξη κάθε στόχου. Η αξιέπαινη πρωτοβουλία των πρωταθλητών, να δωρίσουν τα έπαθλά τους σε έναν ευγενή σκοπό, εναρμονίζεται με το όραμα της ALUMIL για ένα καλύτερο αύριο στο οποίο κυριαρχούν οι αξίες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της καλοσύνης και συμβάλλει στη δημιουργία ενός κόσμου, όπου η γενναιοδωρία και ο αλτρουισμός δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά τον κανόνα.  


RELATED ARTICLES