Τριπλή βράβευση για τη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. στα Interiors Awards 2024

Σε μία λαμπερή εκδήλωση βράβευσης των INTERIORS AWARDS, η  ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. κατάφερε να αποσπάσει τρία βραβεία. Δύο SILVER και ένα BRONZE. Για 3η συνεχόμενη χρονιά projects πελατών και συνεργατών της εταιρίας με χρήση υλικών της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. κατάφεραν να αποσπάσουν υψηλή διάκριση και να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες.

Παράλληλα, η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ήταν υποστηρικτής των Interiors Awards 2024 , όπου με παρουσία περισσότερων από 350 επαγγελματιών από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, του interior και του lighting design πραγματοποιήθηκε η ένατη τελετή απονομής των Interior Awards 2024, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα.

Το SILVER AWARD στην κατηγορία 1.1.3 Apartment in Thessaloniki, απέσπασε το DCA Studio για το project ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε έναν εμβληματικό δρόμος της Θεσσαλονίκης με απεριόριστη θέα στο Θερμαϊκό βρίσκεται το διαμέρισμα που σχεδίασε το DCA studio με επιλεγμένα υλικά της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε όπως κεραμικές επιφάνειες μεγάλης διάστασης Infinity και μηχανισμούς επίπλων DTC.

SILVER AWARD: 1.1.3 APARTMENT IN THESSALONIKI, – DCA STUDIO ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι απαιτήσεις για ένα σύγχρονο διαμέρισμα με χρήση πολυτελών και καινοτόμων υλικών και μηχανισμών που θα μεγιστοποιούν την εξοικονόμηση χώρου, την εργονομία και άνεση των ιδιοκτητών επιτεύχθηκαν στο μέγιστο μέσα από το συγκεκριμένο έργο.

Βασικός στόχος του επανασχεδιασμού ενός διαμερίσματος 140 τ.μ, στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, ήταν η ισορροπία σύγχρονων στοιχείων, με σκούρες τονικότητες, που όμως δημιουργούν έναν ανοιχτό χώρο, με απρόσκοπτη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο. 

Το δεύτερο βραβείο SILVER AWARD στην κατηγορία 2.1.2 Holiday House Kitchen Project, έλαβε το MOBILI ITALIANI-ΦΟΥΡΦΑΡΟ ΦΟΡΤΟΥΝΑΤΟ & ΣΙΑ ΟΕ για το project ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΜΟΥΡΗ – CEO ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε., ΝΑΝΣΥ ΤΑΣΤΣΟΓΛΟΥ-MARKETING MANAGER ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.
SILVER AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2.1.2 HOLIDAY HOUSE KITCHEN PROJECT,- MOBILI ITALIANI-ΦΟΥΡΦΑΡΟ ΦΟΡΤΟΥΝΑΤΟ & ΣΙΑ ΟΕ ΓΙΑ ΤΟ PROJECT ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ & ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Μία σύγχρονη κατοικία στη Σύρο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και μία οικογένεια που αγαπάει τον τόπο, την μεσογειακή κουζίνα και τις φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι της.

Ο σχεδιασμός μίας κουζίνας για όλους και μίας δεύτερης πιο private αλλά και ενός ξεχωριστού χώρου bar, εμπνευσμένοι από τη σύγχρονη minimal αρχιτεκτονική, τα φυσικά υλικά και το σύγχρονο design.

Η επιλογή σκούρων τόνων σε μεγάλες κεραμικές επιφάνειες πορσελάνης Infinity, συνδυάζουν την ομορφιά της φύσης με την καινοτομία και το μοντέρνο design. Γήινες αποχρώσεις στις υπόλοιπες επιφάνειες και την επίπλωση, με ξύλινες κατασκευές ισορροπούν με το φυσικό τοπίο του νησιού. 

Το τρίτο βραβείο BRONZE AWARD στην κατηγορία 1.13. Material-lead Project, απέσπασε το FERAL SPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (FERAL SPA BY COSTAS PETROU) για το project HANEX ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ-SALES ENGINEER ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.-ΝΑΝΣΥ ΤΑΣΤΣΟΓΛΟΥ-MARKETING MANAGER ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Ένας σύγχρονος χώρος κέντρου αισθητικής, στην καρδιά της Λάρισας με εξειδικευμένες εφαρμογές ακρυλικών επιφανειών HANEX by HYUNDAI L&C! Σχεδιάστηκε για να προσφέρει τη μέγιστη εργονομία & άνεση στους πελάτες του, με υψηλά πρότυπα υγιεινής χάρη στις εξειδικευμένες κατασκευές της FERAL SPA by Kosta Petrou.

BRONZE AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1.13. MATERIAL-LEAD PROJECT, – FERAL SPA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (FERAL SPA BY COSTAS PETROU) ΓΙΑ ΤΟ PROJECT HANEX ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Χρησιμοποιώντας αντιμικροβιακές ακρυλικές επιφάνειες HANEX στα Nails desks & Pedicure Spas εξασφαλίζει επιφάνειες χωρίς ορατές ενώσεις, μοντέρνα αισθητική, αντιμικροβιακή προστασία, χρήση υλικών φιλικών στο περιβάλλον & μεγάλη διάρκεια ζωής. Η εύκολη συντήρηση των επιφανειών θα διασφαλίσει την άψογη κατάστασή τους για πάρα πολλά χρόνια.

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. είναι ο αντιπρόσωπος των HANEX στην Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια . 

Τα βραβεία απέσπασαν αντίστοιχα οι κα Κανάκη Κατερίνα-Interior Designer & Partner DCA Studio, ο κος Κώστα Πέτρου-Feral Spa by Kosta Petrou, η κα Μαρμούρη Ευαγγελία-CEO ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. και η κα Νάνσυ Ταστσόγλου -Υπεύθυνη Marketing ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. . H κα Ταστσόγλου Νάνσυ είχε επίσης την τιμή να απονέμει το βραβείο Upcoming Designer of the Year στην ταλαντούχα ομάδα Kaput Design. 

Περισσότερα από 170 υποψήφια έργα απέσπασαν διακρίσεις. Τα Interiors Awards και φέτος κατέγραψαν ρεκόρ υποψηφιοτήτων αλλά και μεγάλο αριθμό δημιουργικών γραφείων που συμμετείχαν.

Δείτε όλους τους νικητές καθώς και στιγμιότυπα από την τελετή απονομής των Interiors Awards 2024.  ΕΔΩ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ; ΦΙΛΙΠΠΑ ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ, ADVERTISING MANAGER BOUSSIAS MEDIA, ΚΑΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- INTERIOR DESIGNER DCA STUDIO, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΜΟΥΡΗ – CEO ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε., ΝΑΝΣΥ ΤΑΣΤΣΟΓΛΟΥ-MARKETING MANAGER ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Ευχαριστούμε πολύ τη BOUSSIAS Events για την άψογη διοργάνωση, την κριτική επιτροπή αξιολόγησης με πρόεδρο τον κο Μαυρολέων για τη δύσκολη δουλειά της επιλογής αλλά και το ήθος της και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που ανέβασαν τον πήχη της ελληνικής σύγχρονης αρχιτεκτονικής και του design τόσο ψηλά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.


RELATED ARTICLES